twitterda siufacebookda siuformspringde siulookbookda siubasında siumail

9.4.10

Hayallerimin Kapısını Araladım

siu3

Elif Cığızoğlu adını duymayan kalmadı artık dimi? :) Tekrar etmeme gerek varmı :P

Öncelikle bu kadar fotoğraf çekmişiz, iyimi güzelmi kötümü diye bakmadan kaldırmıştım makineyi sonradan bi baktım süper değiller ama olsun dedim :)

Neredeyim? ve Neden?
Hani bu yazımda bir gelinlik görmüştünüz de ben aşık olmuştum.. Bu yüzden Elif'le görüşmeye gittim.. Benim için çok güzel şeyler çizdi.. Ama sonradan aklım karıştı Elif bana git dene gelinlikleri nasıl bir şey istiyorsun kabarıklığı, oturuşu nasıl olsun gözünle gör karar ver öyle dikelim dedi iyice aklım karıştı..

Gelinlik için dolaşmadığım yer kalmadı ama ikilemim hala devam ediyor.. Sizce ben modern bir gelin mi olmalıyım romantik bir gelin mi?? :) Birazcık yardım lütfeeen...

siu1

Elbise: Terkos Pasajı
Çorap: Penti
Babet: Peacocks
Saç Aksesuarı: Bilun Design

siu2

61 yorum:

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Bence kesinlikle romantik bir gelin olmalısın Siu'cum:) benim gözümde öyle canlanıyosun ama sana her türlü çok yakışır:) hele de Elif Cığızoğlu eli değiyorsa... Bu arada o masanın üzerindeki hello kitty'li şey de ne:)))) fotograf mak. kılıfın mı? çok şekerrr

Kalbişeker dedi ki...

Kesinlikle romantikkk (:

Stil Direktoru dedi ki...

Romantizm kokan modern bir model ama kabarık değil dar olsun ki zerafetin çıksın ortaya şeker. Telde de konuştuğumuz gibi, karar verince gelin buketi işine bakalım. Çok cici olmuşsun fotolar kötü değil bence yavrus. Haydi Allah rast getirsin, her şey istediğin gibi olsun bebem mucx

Adsız dedi ki...

Esmer olduğun için kesinlikle bembeyaz,sade,şık ve şirin karışımı bir şey olmalı...:)

Diwonderland dedi ki...

Bence kesinlikle kabarık değil vucuduna yapışan modern bir gelinlik giymelisin canım saçlarda doğal dalgalı ensede topuz:)

Laçin Tenel dedi ki...

Hayalinde hangisi varsa o olsun.
Ben seçerken öyle karar vermiştim, en kabarık olanını. Ama iki sene sonra bile moda değişiyor, o kadar kabarık yok. Sen de minyon ve ince olduğun için düz bir model hoş olur diye düşünüyorum. Bir de sanki modern tarzı daha iyi taşıyabilirsin.

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

romantik bence ;)

esrakoyunoglu dedi ki...

uzun zamandır sizi takip ediyorum blogunuz çok keyifli benimde çok yakında düğünüm var ve gelinliğimi kendim çizdim benim tercihim romantik bir gelin olmaktan yana ama bu romantizme modern de karıştırabilirsiniz. her zaman gelinlik şatafatlı olmalı nede olsa diğer modelleri her zaman giyme şansımız var. :)

Unknown dedi ki...

Bikere saçların açık kalsın toplatma bence sana toplu saçdan ziyade böyle iyi duruyor,kesinlikle romantik bukleler ordan başlasın:)

Melike Güner dedi ki...

elbiseye de, çorap ve saç aksesuarı uyumunada bayıldım!

Melike Güner dedi ki...

bi de unutmadan bence ne çok modern ne de çok romantik olmalı

düzenli bi hayat zamanı....... dedi ki...

romantik olmalı bence..
benim nişan kıyafetim romantik tarzda olduğu için gelinlik modern oldu çünkü insan giydiğine büründüğünden, düğünde dağıtamam diye korkmuştum:)ama gönlüm hep romantik gelinlikten yanadır gerçi tercihin ne olursa olsun eminim çok güzel bi gelin olursun..heycanlandım hadi hayırlısı :)

Minenin Takilari dedi ki...

çoooook sevindim. bence modern bir gelin olmalısın ama her gelinin içinde biraz romantiklik olmalı. elif hanımla birlikte sana en çok yakışanı bulacağına eminim :)

Adsız dedi ki...

Sılacım;

Romantik bir gelin olmalısın bence :))))
Zaten Elif Cığızoğlu'nun dikeceği bir gelinlikte mutlaka heryerde olanlardan ayrı bir hava ve modern dokunuşlar olacaktır şüphem yok.
Ben gelinin prenses gibi görünmesini sevenlerdenim galiba :))))

Dip Not : Sana ne giysen yakışacaktır tatlım, merak etme. Umarım hayalindeki gelinliğe ulaşırsın.

Hande

simple present tense dedi ki...

modernlikten kastımız kabarık olmayan etekler ve tek parça gelinlikler falansa..önerimi bu yandan kullanıyorum...

azzzra dedi ki...

öncelikle çoraplar harikaa :)

sonracıgımaa nasıl olursan ol çok güzel bir gelin olacagın kuşkusuz..ama bence 2sinin ortası bir gelin olmalısın.

annesininkızı dedi ki...

Romantik yada modern den daha çok...masumiyetin ön planda olduğu bir gelinlik giymeni tavsiye eder...her gün her yönder sürekli çoğalan bir evliliğin olmasını temenni ederim. Sevgiler :)

nily21 dedi ki...

romantizm her geline yakışır ama senin tarzın gayet modern bence :)

Adsız dedi ki...

herks romantik gelin oluyor zaten. bence modern en güzeli.. ben eski zaman gelinleri gibi olmuştum, pişman değilim ama modern olan herzaman daha dikkat çekici oluyor.
mesela bembeyaz modern bir gelinlik ve renkli bir çiçek buketi. altına da çarpıcı renkte bir ayakkabı.. hem çiçekle uyum sağlar hem de farklı olur.. cesur olmak lazım diyorum..

SadeceBlog dedi ki...

Sen bu kadar güzel parçaları nasıl buluyorsun Terkos'ta :( Ben her seferinde ellerim bomboş dönüyorum :(

Adsız dedi ki...

Merhaba; işte benim seçimim.. Romantikkkkkkk :D

handeguler dedi ki...

Neden bilmiyorum ama ben sizi romantik bir gelinlik içinde hayal ettim:)

duru dedi ki...

Canım bence sen romantik bir gelin olmalısın :)

Adsız dedi ki...

Bence Elif Hanım'la ortasını bulacak tarzda bir karara varın :) Yalnız saç aksesuarı muhakkak kullan, şöyle tüllü falan. Elif Cığızoğlunun da kendi gelinliğinde kulladığı gibi.

Pele dedi ki...

böle önü kısa olsunn arkası uzunn çıtı pıtılığın çıksınn ortaya çok kabarık olmasınn upuzun kuyruğu olsunnn ohhh nede yakışırrrr moderne daha yakın romantik olması bence tamda fashion by siu gbi=)

fioritamodatasarım dedi ki...

romantizm ile modernizmin karışımı olsun , gelinliğin tek parça olsun , saçların açık olsun :) şunu da düşün moda her gün değişiyor çok ileride baktıgında bunu nasıl giymişim dememen gereken bişi olsun herşey tadında güzel illa modern olucaksın dıye bu gunun modasını sunan bişi olmasın derim

Unknown dedi ki...

Siucum uzun süredir senin blogu takip ediyorum. bende yaz sonunda evleneceğim. sende benim gb çıtı pıtı esmer ve zarifsin. bana göre kabarık eteği olan yaka kısmı güpürlerle veya taşlarla süslenmiş bir gelinlik giyebilirsin.umarım ömür boyu mutlu olursun. sewgiler

Gizzy dedi ki...

Romantik ol Siuuuu!!!:)

Adsız dedi ki...

ortaya karısık birşey yok mu =) modern- romantik karışımı oldun. Bence modern olmamalı heryerde o tarz kıyafetleri giyme sansımız olabiliyor ama romantik giyinme sansı yok..yine de ne giyersen giy sana yakısacaktır..

cecilia dedi ki...

romantik olmalı tabiki dee :)

Adsız dedi ki...

romantik diyorum ben de. ama asla kabarık, şatafatlı bir gelinlik değil kastetttiğim. dantel ağırlıklı, senin zerafetini yansıtacak bir model. kırık beyaz olsa hoş olur sanki. ve taşlı tabi...aslında gözümde canlandırıyorum seni ama kelimelere dökemiyorum. her şekilde çok hoş olacaksın eminim.

gonca'nın modası dedi ki...

Siucum kesinlikle romantik bir model diyorum ben.. belden aşağısı bollaşan modeller çok hoş olur sende:) ama gelinlik bu hergiyene ne model olursa olsun çok yakışır:)

canDirekli dedi ki...

ben de romantik diyorum ama modernizmle yoğrulmuş bişeler güzel olabilir aynı zamanda :)

bilun un da ellerine sağlık :D ay hadi al gelinliini evlen yaaa senden çok heycanlıyım :D

ışıl dedi ki...

sılacım merhaba,
uzun zamandır bu haberı beklıyorum senden en sonunda gıtmeyı basarmıssın:)) ole bır soru sormussun kı canım gercekten cok zor cevaplaması bende aynı senın gıbı modern mı romantık mı dıye dusunuyorum... bence elif cığızoğlunun elınden modern ile romantık karısımı bır gelinlik cıkar dıye dusunuyorum sonucta kendısı ıcınde klasık bır kesımı modern ile bırlestırmıstı dıye dusunuyorum sac aksesuarınla fln farklı bır sey ortaya cıkarabılır..ama ne gıyersen gıy cok cok cok guzel bır gelın olacagından emınım canım.tum guzellıklerın senle bırlıkte olmasını dılerım..sevgılerle

GÜZİN dedi ki...

Kesinlikle romantik olsun ya modern gelnlkler nedense hoşuma gtmyor fazla çılgın olan insanlar giysin senin gbi çıtı pıtı biriaine romantik ama tabiki klasik deil nede olsa süper bi tasarmcıdan çıkcak gelnlk klask olmaz, bence prenses gbi olmalı gelin modern gelnlkler elbıse gbi hiçte hayallerdeki gbi değiller.. Kolay gelsinnn

Ada dedi ki...

kesinlikle romantik :) zarafetin ortaya çıkmalı bence...

Adsız dedi ki...

romantik bi gelin ol lütfen siuu (:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

sıla = romantik. sorulmadı sayıyorum:) bu şirin ve duygusal ifade, romantik ve feminen fiyonklarla desteklenmeli. harika olucak, ha-ri-ka! tel.de ve mailde hep konuştuğumuz gibi, ya fiyonk ya fırfır:) bi de, elif'in çizimlerinden de seçim yapmakta zorlanmışsındır eminim, hepsi birbirinden kişilikli!:)

bi dee, çorabınla bilu cicin çok tatlı durmuş, muucckkk!

Zeynep dedi ki...

yokmu bunun ortası :) iki türlüde eminim şahane olursun ama benimde tercihim romantik ;)

SvGLove dedi ki...

Romantik bir gelin olmanın sana çok yakışacağını düşünüyorum...(sanırım hemen hemen herkes:))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Herkese Çoooook Teşekkür Ederim..

Posh Butik evet fotoğraf makinesi kılıfım :)

Edi Buketi istemiyorum oradan başka fikirlerim var :)

Lacin Hayalimde canlandıramıyorumki :// bana da sürpriz olacak :P

Modaerator Bencede! Bende sevmiyorum çok fazla toplu olmasını :)

Simple Present Tense her şekilde tek parça olacaktır :))

Sadece Blog Bende 1 kere gidip topluyorum çok uzun süre onlarla takılıyorum :)) her hafta gitsem ohooo :P

Ezgi Seninki bana fazla modern oldu şekerim:) önü kısa arkası uzun :)

Fluffy Evet haklısın onu da düşünüyorum.. :)

Can Pazartesi bloga bak o zaman mutlaka :))

ışılcım Zaten sen ne düşünüyorum ne planlıyorum biliyorsun :)

DuruButik dedi ki...

Bence modernize edilmiş romantik bir gelinlik olmalı. Eteği çok kabarık olmasın. Kuğu gibi göstersin seni. Fikrimizi beyan ettik ama Elif Cığızoğlu en iyisini yapacaktır şüphem yok.Kolay gelsin canım.
Sevgiler...

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Biraz romantik biraz modern bence. Modern bir gelinlik senin tarzına daha uygun ama romantik de gelinliğe çok yakışıyor. O yüzden en iyisi ikisinin karışımı :)

Unknown dedi ki...

romantik romantik romantik...:)

Jojee dedi ki...

kuzum bence romantik bir gelin olmalısın.ama senin ruhunda modernlikte olacağından ikisinin karışımı yapabilirsiniz.Elif'in ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz.eminim o sana yardım edecektik:)

ZET Fashion dedi ki...

Bencede romantik :)

fashion diaries dedi ki...

bencede..ne tamamen modern ne de tamamen romantik olmalı ikisinide barındıran bir modeli şı sıralar tüm tasarımlarına adeta taptığım Elif Cığızoğlu'yla birlikte ennn güzelini seçiceksindir :)
vee kesinlikle saçlarını açık bırakmanı öneririm umarım alısagelmişin dışında bir saç aksesuarı da kullanırsın :)) sana yakıştırdığım kesinlikle farklı bir gelin olman :))
umarım herşeyin en güzeli istediğin gbi olsun
-EN-

fashion diaries dedi ki...

birde unutmadan ben senin yerinde olsam ( seçimlerinde bu kadar cesur ve farklı ;) )
renkli bir gelin buketi ve ayakkabılar tercih ederdimm
kesinliklee!!
fikir edinmek için ;
www.greenweddingshoes.blogspot.com a bakabilirsin :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Aklım karıştı iyice en iyisi biri bana gelinlik versin direk giyim :P

vintage peony dedi ki...

postu şimdi gördüm yaa, karar verebildin mi canım?
benim fikrim ROMANTİK FOREVER!
Güpürlü, dantelli ama alsız-pulsuz, sade beyaz bir gelinlik çok yakışır eminim. Ten rengin bronz olduğu için beyaz tercih etmelisin.

vintage peony dedi ki...

evde olduğun zamanlarda wedding tv izle sürekli, yerli yabancı wedding dergilerini topla, beğendiklerini kes, kendine ayrı bi dosya hazırla

Sıla Yılmaz dedi ki...

Vintage peony, 1,5 ay kaldı arşiv oluşturma dönemini çoktan geçtim cnm :))

pembesinti dedi ki...

Zor İş Allah yardımın olsun :P

vintage peony dedi ki...

ama çok az kalmııııış :/

Sıla Yılmaz dedi ki...

Pembeesinti, en zor işim böyle olsun :)

vintage peony, yaaaaa yapma böyle :)))

Jaensue dedi ki...

Kesinlikle romantik o incecik fizigine çok hos durucaktir canim :)Fakat kendine has bisiylerde olmali bu gelinlikte biraz ozgun yani ;)

reyhane dedi ki...

Modern ol kuzum, fashionbysiu ol..Hatta öyle modern ol ki, olur da bu kadar modern olunur desinler..Kabarıklığı salla bence Stilimin dediği gibi, sade ama alımlı ol..Romantizmi bakışlarınla halledersin zaten kolay o:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Çok karıştı aklım :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

bence kessinlikle romantik olmalısın ama ince ve zarf silüetin de çok fazla romantizm içinde kaybolmamalı, ne de çok fazla modernizm içinde.

Sıla Yılmaz dedi ki...

Styleboom, zaten karar verdim herhalde :)) mumumumjujjujuj kocaman teşekkür sana!

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Kubra

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin