twitterda siufacebookda siuformspringde siulookbookda siubasında siumail

8.3.11

Rowenta Double Liss ile Saçlarda Sonsuz Özgürlük

www.fashionbysiu.com


Rowenta'nın yeni ürünü Double Liss 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile birlikte saçlara sonsuz özgürlük vadediyor.. Ben de 7-8 Mart tarihlerini Akatlar Sporium'da Rowenta ekibi ile beraber geçirip hem uygulamayı yakından takip ediyorum hem de hanımların yüzündeki gülümsemeye şahit oluyorum.. Spor sonrası hızlı ve pratik bir şekilde şekillenen saçlara bakıyorum.. Ama kendi bakımımı da ihmal etmiyorum tabi ki :)


www.fashionbysiu.com


Rowenta'nın bu uygulaması nedir peki?


Rowenta Double Liss ürünüyle birlikte 7 - 13 Mart tarihleri arasında 2 standıyla birlikte Akatlar Club Sporium'da ücretsiz olarak hanımların saçlarını yapıyor, ve ürünü özel indirimlerle satışa sunuyor.


www.fashionbysiu.com


Ben hayatımın %99'unda düz saç sevdiğim için de yakından gittim baktım neler oluyor diye.. Gerçekten güzel bir ürün mü? Diğer saç düzleştiricilerden farkı ne?
Öncelikle yapısı seramik.. ve içinde dahili bir seramik tarak var. Yani saçları tarayarak düzleştiriyor. Bu özellik sanırım benim gönlümü feteden özelliği oldu..


www.fashionbysiu.com


www.fashionbysiu.com


Beni tavlamak kolay olmasa da Rowenta ile iyi anlaştık.. ama tabi ki bu bana yetmedi, standda durdum her geleni sorguya çektim. Gerçekten güzel mi? Evdeki düzleştiriciniz de aynısını yapmıyor mu ne farkı var dedim. Rowenta'nın bahsettiği %95 kullanıcı onayı tezini çürüttüm %100 yaptım. Saçın iki yarısı arasındaki fark ne kadar güzel?? :)


www.fashionbysiu.com


www.fashionbysiu.comwww.fashionbysiu.com


www.fashionbysiu.com


Bazıları hep maşa kullanmış düzleştirici kullanmamış, bazıları ise düzleştiricisinin plakalarının ne kadar zayıf olduğunu farketti. Herkes aynı merak ve ilgi ile ürünü inceledi.
Baktım bu standda işler yoğun herkes mutlu mutlu spordan sonra bakımlı saçların keyfine varıyor, koştum diğer standa gittim..


www.fashionbysiu.com


www.fashionbysiu.com


www.fashionbysiu.com


Aynı ilgi ve memnuniyeti görünce ürünün sihrine inandım. Ama yetmedi, yarın yine Akatlar Sporium'da Rowenta standlarının başında nöbette olacağım.. Düzleşmemiş tek bir tel saç kalıncaya kadar da çalışmaya devam edeceğim :))


Yolu düşen herkesi bekleriz, bir fincan kahve eşliğinde yorumlarınızı dinlemek üzere orada olacağım :)


www.fashionbysiu.com











6 yorum:

Modapark.Net dedi ki...

size iri dalgalı saç şeklide çok yakışacaktır.
bide saçlarınızın yanlarından hiç rahatsızlık duyuyor musunuz? saçımı sabah işe gelirken salık bıraksam bile 1-2 saat sonra elim saçlarıma gidiyor. ya topluyorum yada kulaklarımın arkasına alıyorum.yanaklarıma değdikçe rahatsız oluyorum hissine kapılıyorum :)

simla dedi ki...

süper süper süperrrr

derya dedi ki...

Gömleğinize bayıldımmm:) nereden acaba?

modafobik dedi ki...

İnanmıyoruuuuum! Biz arkadaşımda Ankara, Godion AVM'de bu standla karşılaşmıştık arkadaşım saçını yaptırırken baya bir sohbet etmiştik bu abiylee ya adını unuttum bak! :D

Ayse dedi ki...

Fotoğrafların birinde saçlardan süzülen buharı gördüm ve içim acıdı . Aletler iyi hoşta saça çok zarar veriyor işte :S . .

Sıla Yılmaz dedi ki...

Modapark, Dalgalı da denemek istiyorum aslında ama hep gönlüm düze kayıyor :)) Ara ara farkında olmadan kulaklarımın arkasına alıyorum ama farkedince tekrar düzeltiyorum.. evde genelde topluyorum.. :)

simla, alalım sana da sonra bizimle deneyimlerini paylaş :)

derya, teşekkürler :) www.modaninmerkezi.com dan aldım..

Modafobik, Aa Ankara olmaz ama :)) Kadir Bey :)

Ayse, Orası soyunma odası çıkışı olduğu için ister istemez saçlar nemli :/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin