twitterda siufacebookda siuformspringde siulookbookda siubasında siumail

12.4.11

Misk Nail Spa

www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa

Misk Nail Spa, Bağdat Caddesi üzerine kurulmuş süper bir el & ayak spa merkezi diye tanımlayabilirim sanırım. Bana çok uzak olmasına rağmen (Yeşilköy - Erenköy ) bugün kendimi şımartmak için ne yapsam dediğimde aklıma ilk geleceklerden biridir..

Şimdi yine Misk Nail Spa dünyasına bir yolculuk yapacağız, ayrıca Formspring'de Misk hakkında sorularının olduğunu söylediniz. Misk'e sorularınızı Perşembe gününe kadar bu yazının altına yorum olarak sorabilirsiniz. Perşembe tüm sorularınızı cevaplatacağım :)


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Manikürümün ve pedikürümün yapım aşamaları yok ama oje kısmını anlatıyorum.. Ellerime renkli french yapıldı önce ve sonrasında benim görüntüyü ilk gördüğümde sticker olduğunu iddia ettiğim desenler çizildi! :) Sözümü yuttum hayran hayran ellerime baktım :)


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Bir daha ki sefere bunlarda gözüm var :)


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Ayaklarıma ise blixz adı verilen stickerlar uygulandı. Aslında çook pratik gözüken bu stickerların ne kadar milimetrik hesaplarla yapıldığını da görmüş oldum :) Ama sonuç çok başarılı ve oje den daha kalıcı.. ve bence oje ile uygulanamayacak tüm desenleri ulaşılabilir kılıyor :)


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Bir de manyetik ojeler var bunlar da çok ilgimi çekti.. Fotoğrafta son 3 renk.. Önce özel ojesi sürülüyor ve mıknatıs gibi manyetik bir madde yaklaştırılarak desen elde ediliyor.. Waaauw :) Diyorum! Fotoğraftaki ilk dördü ise kalıcı oje. Tatile giderken french yaptırıyorsunuz mesela 14 gün boyunca bozulmuyor :) 


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


El-Ayak Spa merkezi dediğime bakmayın ama bir çok uygulama var. Mesela kaşlarınıza özel şekil verme çook başarılı!


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Ay ama ben sevgilimle - kocamla birlikte bir yere gitmek istiyorum diye mızıldanan biz kızları da duymuş Misk! Özellikle benim gibi çok uzaktaysanız, eşinizi de kandırıp götürmenin tek yolu var. Mum ışığında, misk'e özel ikramlarla.. kim istemez ki? Hem de size özel odada?


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Son olarak da bana Spriluna yosun özü içeren antioksidan özellikli yenileyici,
nemlendirici el maskesi uygulandı.. Peki Spirulina Nedir? Çünkü aynı soruyu bende sordum.. :) Spirulina yüksek oranda cilt yenileyici E vitamini ve mineraller içeren, cildin beslenmesine, ferahlamasına ve nefes almasına yardımcı olan tatlı su yosunudur.
Aşama aşama uygulamaya geçebiliriz şimdi :)


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


www.fashionbysiu.com / Misk Nail Spa


Misk Nail Spa web sitesini inceleyip detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca Misk hakkında sorularınız varsa bu yazıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Perşembe günü hem hepsini cevaplayacağız. Hem Misk'in nail art çalışmalarını size göstereceğim hem de yaz için yeni olan paketlerden bahsedeceğiz :)

21 yorum:

Adsız dedi ki...

sadece kaş aldırmaya gitmek mümkün mü??? ne kadara alıyolar bu konuda bilgi verebilrmisiniz.hiç aldırmadım artık aldırmak istiyorum=)))

pembe fiyonk dedi ki...

of of of siucum her baktıkça içim açılıyor :) sanki saraydan kareler :)
ayna parlaklığında olan su yeşili ojeyede ayrı bittim.tam yazlık :)
bir daha gittiğinde söylermisin izmirede açsınlar :D hehe

simple present tense dedi ki...

14 gün çıkmayan oje?kulağa pratiklik olarak hoş gelsede...
islam dini açısından mümkün değil siu...

too_faced_leopar_buket dedi ki...

Bu posttaki resimleri göremiyorum.. Dns ayarlarını değiştirmiş olmamdan mıdır? herhangibir programı güncellememiş olmamdan mıdır neden kaynaklanıyor olabilir?

Gulben and the girls! dedi ki...

Siucum öncelikle bu şahane post için teşekkürler!!! Bu arada gömleğine bayıldım nereden aldın?

Biz şu an 6 Siu-sever kız toplanmışken sana herkesten 1er soru yazmak istedim hihihi:))) Ben Gülben bu arada..:)

---Hijyen konusunda çok titiz oldukları yazıyor sitelerinde, merak ettiğim tırnak itme aletleri kullan at mı? Bir de hep merak etmişimdir, manikür aynı ojelerden herkese yapılıp bazen yeni kanamış olan tırnak etine değebiliyor, böyle mikrop kapma ihtimali var mıdır? (Hijyen takıntılı Gülben, 23)

---Ben Misk Spa'dan biraz daha ayrıntılı fiyat listesi istiyorum, mesela o zebra desenli stickerlar, metalik takma tırnaklar, renkli french, türlü nail art'lar, kalıcı oje vs ne kadar? Misal, bir öğrenci gitmeden önce hesap yapmak istiyor:/ Bir de bakımların yanında neler ikram ediyorlar? :P Tutumlu oburiks Ceyda, 23)

---Siucum randevu almak gerekiyor mu? Yoksa öyle çat kapı gidebilir miyiz?:-)Bir de çoook önemli ve eminim benim derdimden muzdarip kızların da merak ettiği bir şey var:/ Mesela ben tırnaklarımı koparıyorum ve tırnaklarım ve kütiküller berbat halde...Dolayısıyla böyle maniküre gitmeye utanıyoum ve bu bir kısır döngü olarak devam ediyor..Böyle bakımsız gitsem adam etmek için adım adım bana yardım ederler mi yoksa hiç gidip te kendimi rezil etmesem mi?:( (Plansız yaşayamayan, tırnak yiyen:( Aslı, 24)

---Benim en çok merak ettiğim kaş boyama Siu!! Boya nasıl bir şey, ne kadar kalıyor, nasıl uygulanıyor, doğal duruyor mu, kaşların arası mı dolduruluyor yoksa kaş yolunmuşsa bile tenin üzerinden boya geçilebiliyor mu? Uygulama resmi koysalar ahh ne muhteşemmm olur<3 Bir de kendilerinin kaş çıkışını hızlandırmak için bir tavsiyesi var mı bilir kişi olarak? (Bir elinde cımbız bir elinde ayna Selcen, 23)

----Merhaba Siu! Paket uygulamalarda bir şeyi çıkarıp başka bir şey koyabiliyor muyuz, yani bazı durumlarda mix&match ya da bir şey eklemek mümkün mü?Ay bir de ben o hamur tırnak stickerlarını çok merak ediyorum hani böyle hafif çıkıntılı duruyor:) Hemen düşmez mi onlar?:/(Meraklı Gizem, 24)

---Siucum, üyelik fiyatları yazıyor sitelerinde, ama üyelikle ilgili bir bilgi yok? Parayla mı oluyor? Ne yapmak gerekiyor? Ayrıntılı bilgi alabilir miyiz? Bir de hijyene kaş aldırırken de güvenebiliriz değil mi? Peki kendi malzemelerini getirenleri kapıdan kovuyorlar mı?:P Ya da kabul ediyorlarsa ne getirmelerini bekliyorlar?:) Son olarak ta tırnaklarım minicik benim:( Onu genişletmek etleri ittirerek mümkün olur mu? Bir de yuvarlak mı küt mü yapıyorlar genelde törpülemeyi?:) (Kafası karışık Meltem, 23)

Hehe Siucum umarım soruarımızı beğenmişsindir! Bir de senden bir ricamız var! Biz 6 kokoş olarak senin Misk maceralarına bayılıyoruz! Seni twitter'dan da takip ediyoruz, mesela blogdan olmasa bile twitter'dan Misk'e gittikçe #siuatmisk vs yazıp aynı bu posttaki gibi hatta daha ayrıntılı :P neler yaptırdın, nelerde aklında kaldı, nasıl vakit geçirdin yazsan, bir yazı dizisi olsa<3<3<3 Seni seviyoruz:)Bu gidişle Misk bağımlısı da olucaz galiba sayende:D Mucks!

Cerengul dedi ki...

Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili mi? Suratsız ve ukala tiplere katlanamıyorum bu tip yerlerde de:/ Rahatlayacağıma gerilip çıkıyorum:(

mmm dedi ki...

Bayıldım harika.

Adsız dedi ki...

Web sayfalarına daha çok uygulama örnekleri koysalar gerçekten harika olur! Neticede el fotoğrafı çekecekler kimsenin yüzü gözükmeyecek:)

Soru olarak: Çok sevdiğimiz ama sürmeyi beceremediğimiz bir ojeyi aldığımız paket uygulamadan sonra sürdürmek üzere götürmemiz mümkün mü? Yoksa illa kendilerindeki ojelerden mi sürüyorlar?

Bir de nasıl yaptılar o şekilli french'i yahu bayıldım:)) Helal olsun!

Seni çok seviyorum Siu ve de daha çok Misk postu görmek istiyorum<3 :-) Öpücüks!

Merve

Selinn dedi ki...

Bayan maske yaparken neden elinde eldiven yok :( Güveniyordum hijyenlerine ama...

Adsız dedi ki...

Maskeyi uyguladıkları fırçalar nasıl temizleniyor acaba?

nakedqueen dedi ki...

kendimi şımartmak için süper bir yer bulmuş oldum :)



http://nakedqueen.blogspot.com/

NALAN HAZNEDAR dedi ki...

Bayıldım nasıl güzel biyer burası nasıl başarılı bir mimarı:)

semforever dedi ki...

zebra ayak ojelerinize bayıldım hatta pembe önü açık bi ayakkabı ile acayip güzel durur bence :D http://semforever-semforever.blogspot.com/

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

nası bi rahatladım sankiş ben yaptırmış gibi:D
Çok hoş, nezih ve kaliteli bir yer belli ki. Yazının devamını beklemedeyim:)

Modaliza dedi ki...

dekorasyon cok güzelmiş huzur verici renkler kullanılmış ve harika.renkli frenchlerde günün modası ve harika olmuşlar
http://modaliza.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Siucum ben yaptırdığın yosun maskesi bir fark yarattı mı bir değişiklik hissettin mi diye merak ettim.

Bir de ben tırnaklarımı yiyorum:( Mesela gidip takma tırnak (kuru kafalıların fiyatı neymiş:))taktırsam, o sırada yiyememiş olsam, alttan tırnağım uzar mı, sonra da onlar düzeltir mi gerçek tırnağımı acaba?:)

Mucks!

Sıla Yılmaz dedi ki...

Merhaba :) Tüm sorularınızın cevaplarını aldım! Birazdan yayınlayacağım :)

Burada benim cevap vermem gerekenlere de kısa kısa dönüş yapıyorum hemen! :)

pembe fiyonk, izmir ankaradan önce ben bana yakın bir yere açmaları için baskı yapıyorum. Düşün artık söz başında ben durucam bile diyorum :))

too faced leopar buket, fotoğrafları flickr üzerinden yüklüyorum, aslında bu yüzden hiç sorun olmamalı ama bilemedim :(

Gülben and the girls! Kızlar size bayıldım!! :) Gömlek twist! ama balayına gitmeden almıştım neredeyse 1 sene olacak :) siuatmisk de dikkate alınacak ama misk bana çok uzak yılda bir kaç kere gidebiliyorum ancak..

Cerengül, gayet memnun kalacaksın bu konuda.. öyle olmasa zaten herkes 1 kere gider bir daha uğramaz :/

Merve, Blog açmaları için baskı yapıyorum merak etme :)

Adsız, yosun maskesini yaptıklarında ellerim herhalde buz kesilip kopacak dedim ama yanağımı falan elledim gayet normal sıcaklıkta. Ama öyle bir his veriyor ki maske, ferah ferah.. buz gibiymiş gibi :) ama aslında her şey normal! sihirli maske :P

Nazlı Babaoglu dedi ki...

ojeler çok tatlı görünüyo, sevgiyle kal.

http://nazlibabaoglu.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Siuu ne tatli bi' yere benziyor orasii, gelince giderim kesin :)

yasemen k. dedi ki...

ne zaman önünden geçsem şölee bir apartmana bakıyorum girsem mi diye sonra randevu almadım sonra gelirim diyor ilerliyordum :) Siucum senin bu yazın soru cevabından sonra bu hafta sonu İst.'deyim soluğu da misk'de almayı planlıyorum :) mcxxx (:

Ojedelisi dedi ki...

Ojelere bayıldım. Gidip karıştırmak istiyorum!!! harika (:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin