twitterda siufacebookda siuformspringde siulookbookda siubasında siumail

8.9.09

Sex and The City - bagborroworsteal

Sex and The City 2'nin çekimleri başladı hepimiz hayran hayran bakıyoruz fotoğraflara ama benim aklım bu aralar sex and the city 1'deki "bag borrow" konusuna takıldı. :)
İlk filmde Sarah Jessica Parker kendisine bir asistan ararken görüşmelerde Jennifer Hudson elinde Louis Vuitton bir çantayla geliyor ve SJP bunu merak edip soruyor. Jennifer Hudson'da işte orada "bag barrow" diye bir siteden bahsediyor.
Bag barrow or steal, amerikada marka çantalara sahip olamayan ama marka çanta kullanmak isteyen bayanların 1 numaralı tercihi olan bir site. İstediğiniz bir orjinal marka çantayı istediğiniz süre için örneğin 3gün-5gün veya 1 hafta gibi bir süre için kiralıyorsunuz. Mesela bir düğün ya da özel bir gün öncesi gerçek fiyatı çok pahalı olan bir çantayı o özel gün için kiralayabiliyorsunuz. 
Peki bundan banane? İşte benim merak ettiğim bu :) Siz çanta kiralarmıydınız? yok ben paramı biriktirip kendime alırım mı diyorsunuz ya da her sezon 1 çantaya vereceğiniz para yerine o parayı çanta kiralamaya verip her hafta başka bir çantayı mı tercih edersiniz.. 
Merak ettim bakalım sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? :) 
Fotoğraf: imdb

7 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

özel bir gecede zac poaen veya bir devi kroell kiralamak fena olmazdı:) ama günlük çanta seçimlerim bana özel ve benim hijyen ölçülerimde olmalı:) para verip alırım, alırken de modası geçmeyen modeller alırım..

Pinor Çen dedi ki...

Eğer ben marka çantalarla gezen biri olsaydım, kesinlikle kiralardım. Ha insanın hayatında "işte bu, mutlaka almalıyım" dediği şeyler olur, eğer öyle bir çantayla karşılaşırsam almayı tercih ederim ama onun dışında dediğim gibi değişik değişik kiralayarak gezerdim :D:D

Adsız dedi ki...

louis vuitton'un orjinaline asla ama asla para vermem.Bir çanta için o kadar paraya yazık:(başına birşey gelse psikolojik olarak ne durumda olacağım meçhul:)Ama asla kiralama olayına girmezdim, arkadaşım piyasada birebir aynısını satan yerler var onlar ne güne duruyor.Varsın iki üç etiketi eksik olsun heheheh:)

Flame dedi ki...

Olabilir :P

Doorstepping dedi ki...

İlk defa duydum! Düşününce adamlar smokin, gece kıyafeti kiraladıklarına göre çok da anormal değilmiş! :)))

bokbocesii dedi ki...

Canta olayina hastayim.Sahiplik duygum biraz fazla gelistiginden ne yapar eder uzun vade kullanabileceklerimi alirim.Gece kiyafetimle cok uyumlu bir canta begendim ve illa kullanmak istiyorum, kiralarim biter gecer.Huzur :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

seda: senin istediğin çantalar da çanta yani :)

chen: her kıyafetine uygun çanta kirala gez oh mis :)

pearl: o da bi bakış açısı tabi ama mesela ben sahte almaktansa markasız bişeyler kullanmayı tercih ederim.. :)

Flame: Sonra aşık olma ama kiraladığın çantaya :)

cosmagenda: özel bir gece için özellikle fazlasıyla mantıklı bence..

bokböcesi: tabi cnm için içini yiyeceğine kirala, tak koluna gez zaten hepimizinki heves değilmi? hevesin geçince başka çanta kirala :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin