twitterda siufacebookda siuformspringde siulookbookda siubasında siumail

26.8.09

Lovely Shoes

lovelyshoes

Geçenlerde bir mail almıştım ama lovelyshoes.net adında bir site hakkında bilgim olup olmadığı varsa görüşlerim yoksa sizlere sorup soramayacağımı sormuştu sevgili Damla.
Gittigidiyorda birçok satıcının buradan ayakkabı-çanta getirtip sattığını kendisinin de almak istediğini belirtmiş..
Benim bilgim yok bu site hakkında yani daha önce alışveriş yapmadım hiç.. Aranızda alışveriş yapmış bizimle yorumlarını paylaşacak olan varmı?

ürünlerin kaliteleri nasıl? alışveriş yapanların yorumları? kargo? teslimat hızı? vs vs yani her şeyi merak ediyoruz :)

34 yorum:

mughetto dedi ki...

hiç fikrim yok...ama güzel ürünler var sanki...
bilen birileri vardır inş :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

genel olarak online shppingde 100$ı gecmemek lazım. gumruge takılıyor yoksa

Damla Bahar dedi ki...

Evet arkadaşlar siteye ürünlere ve fiyatlarına bakmanızı öneririrm. Çok kaliteli olduğunu düşümüyorum zaten 10 dolarlık ayakkabıda çokta kalite aramıyorum ama gerçekten tarz şeyler var, alan arkadaşımız varsa bilgilendirme yaparsa seviniriz.....:):):)

Sıla Yılmaz dedi ki...

mughetto: bu kadar insan alıp sattığına göre sorun yok diyorum ama belli olmaz :)

kristal küre: evet yurtdışından yapılan tüm alışverişlerde geçerli o ..

damladamla: valla bu tarz kıyafetlerde satanlar oluyor onlar kötüde ayakkabıları bilmiyorum.. GOjane'den aldıklarım da 10 dolar civarıydı ve gayet iyi çıktılar?
şans galiba :)

Adsız dedi ki...

Ben de çok begendim yahu, Siu'nun da dedigi gibi sorun çıksa alışveriş olmaz, kulaktan kulaga yayılır bence de:)

Adsız dedi ki...

sui mrb öncelikle teşakkürler bu kadar güzel bri siteyi gördük sayende ayakkabıllar harika görünüyor ama ben de korkuyorum şimdi güvenilir midir acaba
siteden nasıl alışveriş yapacağımız konusunda biraz yardımcı olabilir misin ingilizcem benim pek yeterli değil de :(
kargo ücretlerini nasıl öğreniyoruz acaba
çok teşekkürler
özlem

sedaca dedi ki...

güzel ayakkabılar varmış yahu, hiç haberim yoktu :)

Pınar dedi ki...

Siucum merhaba ben de geçen gün elele dergisinde gördüm bu siteyi de, hiç karıştıramadım henüz işten dolayı güzele benziyor fırsat buldukça bakacağım.
http://www.endless.com/

zorbaaa_ dedi ki...

arkdşlr gerçektn çok güzel modeller var anladığım kadaryla kargo ücreti kg başına $10 alışverş yapan varsa daha detaylı bilgi verebilirse çok güzL oLur x)

Unknown dedi ki...

bende begendim cok güzel modeller var ama kargo fiyatlandırması bana biraz pahalı geldi 500gr için 20$ diyodu zaten ayakkabı kutusuyla falan 1 kg gecer gibi geldi bana, 1 tane ayakkabı için de o kadar kargo parası ödemeye degermi bilemedim. Alışveriş eden biri varsa cıksın da bizi aydınlatsın:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Esen: iyi ya da kötü alışveriş yapan birinden yorum alsak içimiz rahatlayacak :)

Adsız: Özlemcim en kısa sürede bi oturup inceleyeceğim hatta sizin için gönüllü 1 tane de ayakkabı alarak alışveriş nasıl yapacağınızı da anlatabilirim :)

Sedaca: benimde :) geç olsun güç olmasın seda hadi cnm alışverişe :) ehe

Pınar: hımm bende bi bakim o zaman sonra olmadı onun hakkında da yazı yazarız böylece alışveriş yapanları buluruz belki :)

Zorba: bencede :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Cindrella: herkes aynı yardım çağrısını yapıyor :)

mel dedi ki...

güzeller gerçekten :) evet yapan birisi bahsederse bende almayı düşüneceğim b,rde 100 $ altı alamıyormuyuz? pek inceleyemedim ama bunun gibi birşey gördüm tşkler

Sıla Yılmaz dedi ki...

hayır cnm gümrükte kalmaması için 100 dolardan fazla almamak gerekiyor daha az alabilirsin yani..

lua dedi ki...

site wholesale satış yapıyor yani belirli bir kotanın altında alışveriş yapamıyorsun, bu sitede kota 100 dolar. fakat bir kerelik trial order yapmanıza izin veriyorlar 100 doların altında ama bundan da 10 dolar ekstra ücret alıorlar. ayakkabıları çok başarılı değil ama giyilmez de değil. çok büyük sorunlar yaşayacağınızı sanmıyorum bu sitede, ama 100 doları geçmeseniz bile 5-6 çift alışveriş yaptığınızda gümrüğe takılma olasılığı yüksek. bu arada bir tüyo bayram döneminde normalde 100-150 dolar olan (tam emin diilim ne kadar olduğundan)vergisiz alışveriş hakkınız 2 katına çıkıyor. şu aralar rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz yani :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

süpersin teşekkürler..

sema dedi ki...

peki kargo ücretleri ben 100 dolarlık ürün beğendim ama kargonun ne kadar olduğunu nasıl öğrenicem sevgiler

sumeyra dedi ki...

selam ben 4 ürün seçtim :
ayakkabılar
products money: US $ 49.25 + Shipping money: US $ 49.00 + Packing money: US $ 10.00
- Paid money: US $ 108.25 tuttu... yani 167 tl... gelince görcez bakalım ayakkanıları... 4 çift aldım...

Sıla Yılmaz dedi ki...

sema: bilmiyorum cnm ..

sumeyra: süpersin, gelince de fotoğraflarını çek haber ver cnm bakalım bizde :)

sumeyra dedi ki...

ok kızlar merakla bekliyorum bende...

KokoSh dedi ki...

o zamn bnde sumeyra nın ayakkabılarının gelmesini beklicem:)

mel dedi ki...

evet bnde bu 100$ olayını doğru anlamışım demek onceden bahsettgm gıbı ..peki 1 ayakkabı için yaklasık ne kadar kargo ucretı oluyor acaba birde bnde merakla foto beklıyorum gule gule kullanın

mel dedi ki...

arkadaslar ıkı ayakkabı begendım ıkısının fıyatı yani Subtotal US $ 29.47 kargo ucretı ayakkblarn ıkı katı:( ems ıle US $ 43.31,tnt ile US $ 59.35.....
birlesıp alsak almak ısteynlerle daha mı karlı cıkarz acaba takmıs durumdayım off ya:(

ecce dedi ki...

herkes gibi benimde ilk görüşte hayran kaldığım ayakkabıların olduğu bi site bu(:
amaaaaa...
aklımda kaliteleriyle ilgili soru işaretleri de yok değil.Sitedeki fotoğrafların çok yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum.En kısa zamanda sipariş vericem

ps:adı geçen siteden eğer denemek amaçlı ilk seferinde tek ayakkabı getirtecekseniz,size tavsiyem gittigidiyor'da japon style yazıp beğendiniz ayakkabının gg'da satılıp satılamdığını kontrol etmeniz.Zira lovelyshoes.net'ten yapılan tek ayakkabılık alışverişlerle gg'daki hemen al fiyatları neredeyse aynı.Bekleme süreniz aynı olsa bile iade politikaları gg'da daha esnektir diye düşünüyorum (:

Sıla Yılmaz dedi ki...

eccecim süpersin ve çok doğru söylüyorsun gittigidiyor iadelerde vs kesinlikle mağdur etmiyor alıcıyı en azından ilk sipariş içinde daha iyi bir referans olur

Adsız dedi ki...

Siuuuu kesinlikle uzak durun!!!!!!!!

100$lik urun siparis ettim. 6 ayakkabi ve 1 canta. Gumrukte problem olmadi hepsini kutusuz gondermelerini ve ucreti dusuk gostermelerini soyledim. Bu nedenle problem olmadi. Ama kargolama cok uzun suruyor bu 1, ayakkabilar da kaltie olarak felaket otesi bu da 2!!

Turkiyeye donunce ayakkabilarin fotosunu da gonderirim ne demek istedigimi iyice gorursunuz canim. Hatta bu yorumumu artik yeni konu mu yaparsin naparsin millete duyur derim cok kotu yani konu gerilerde kalmis cunku ben anca gordum. Optum cok caniim :)

-Shopaholic- (Google hesabi kabul etmedi adsiz olarak girdim ben de :**)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Aman! diyorum! o kadar fena yani kızlar okudunuz 2 kere düşünün sipariş vermeden önce diyorum!
Bu arada sen ne zaman dönüyorsunn

Yürek Kırıntısı dedi ki...

uzak durun bu sitedennnnn.yazık olur paranıza arkadaşlar.1 er haftayla 2 arkadaş sipariş verdik ne gelen var ne giden.3 ay oldu ses yok.çinde bu tür dolandırıcı siteler çok dikkat edinnn.

Unknown dedi ki...

Eevet kalıtesı ıyı degıl ama 50 tlye gelıyor ayakkabı basına bu fıyata cok kalıtelı bıseyde beklemıyoruz bız bıkac kere verdık hıc sorun olmadı:(((( baya arkadasımda verdı bu sıteden ılk defa lovely hakkında boyle bısey duydum kızlar geçmiş olsun ya:( Gojaneyi önerelim size:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

kızlar ben bu konuda yorumsuz kalıyorum malesef :(

Adsız dedi ki...

KIZLAR HIC TE DEDIGINIZ GIBI DEGIL.GITTI GIDIYOR DAN SATIN ALANLARIN YORUMLARINA BAKSANIZA ANCAK 20 KİŞİ DE 1 KİŞİ ŞİKAYET ETMIS.ORDAN ALMAK ANLADIGIM KADARI ILE COK ZAHMETLI.GİTTİ GİDİYOR DAN ALMAK DAHA AVANTAJLI PROBLEM OLSA BILE IADE ET.

Adsız dedi ki...

CİCİŞ LER GİTTİ GİDİYOR DAN ALDIM CHRISTIAN DIOR MODEL HARIKA BIRSEY SADECE KUTUSU YOK GERİSİ AYNI COK MEMNUN KALDIM.RETRO MODEL ALAN HİÇ VARMI ?

pelinnn dedi ki...

kızlar ben birşey sorucam hadi herseyi göze alıp sipariş verdik ama bu japon kalıpları kucuk oluyorya genelde alınan ayakkabıların numarasını nasıl secmeliyiz mesela ben 39 giyiyorum bana olurmu kaç numara almam gerekiyor

Begüm dedi ki...

Yurtdışı siteler riskli,gittigidyor daha güvenli.ürününü almazsan en azından paran geri geliyor

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin